Stambena zgrada s dva stana u sjeverozapadnom dijelu grada Barcelone. Zadatak je spajanje dviju stambenih jedinaca u jednu cjelovitu, odnosno iskorištavanje punog potencijala građevine s jednim uličnim pročeljem i unutarnjim dvorištem te velikom krovnom terasom. Uključuje intervencije u nosivim zidovima povećanjem prolaza za prozračniji dojam prostora.

Gornji stan je pretvoren u glavni prostor za boravak u koji se najprije pristupa. Prostorom gornjeg stana dominira prozračan niz soba za okupljanje i druženje: dnevni boravak, biblioteka, blagovaona, kuhinja, sve međusobno povezane otvorenim prolazima u nosivoj konstrukciji. Iz blagovaone i kuhinje omogućen je pristup na terasu dvorišta te krovnu terasu. Donji stan projektiran je kao intimniji prostor s dvije spavaće sobe s terasom prema ulici kao međuzonom, te privatniji ‘noćni’ dnevni boravak s osvjetljenjem iz malog dvorišta. Dnevni i ‘noćni’ boravak povezani su stubištem. Kod projektiranja ‘noćnog’ boravka naglasak je na tamnom stropu koji čini prosotor nižim i intimnijim, na kojem se smješta raster viseće okrugle rasvjete koja ujedno povezuje oba boravka istim vidljivim elementom.

Dnevni prostori su svjetlije obojani za dojam prozračnosti i prostornosti s pojedinim akcentima u crvenoj boji. Čelično stubište u dvorištu jasno je vidljivo iz svih prostorija te je obojano u žarko žutu boju da naglasi prisutnost vanjskog elementa u svakoj prostoriji svojom bojom, koja zove ljude na krovnu terasu.