Zatečeni prostor nudio je jednu radnu stanicu sa pratećom čekaonicom i uredom, potpuno odvojeni zidom. Intervencija je fokusirana na prostornu povezanost malog prostora te ga učiniti vizualno prostranim. Novim rasporedom ukidanjem ureda ostavruje se prostor za dvije radne stanice. Pregađivanje pomoću staklenih stijena sa djelomičnim printom stavara prostor prozračnim i osviljetljenim. Sanitarni prostori izvana oblikovani ormarima i nišama. Potez supštenog stropa koju sadržava instalacije prostorno odvaja čekaonicu i radnih stanica, prolaskom iz višeg prostora kroz niži u ponovno viši stvara se osjećaj tranzicije i intimnosti korisnicima u radnim stanicama. Na spoju poteza spuštenog stropa i boksa sanitarija nalazi se niša koja omogućuje vizualno čitanje cijelog prostora sa mjesta čekaonice te osjećaj sigurnosti pošto nema skrivenih prostora koji korisnici iz čekaonica nemogu vidjeti. Zid čekaonice obložen fototapetom sa zelenim uzorkom koji stilizirano imitira krošnje drveća koje se mogu vidjeti kroz prozor ordinacije.